“Bästa fotografen man kan hitta! Gjorde min gravidfotografering och hon skapade magi. Allting kändes tryggt och avslappnat trots att jag aldrig brukar stå framför kameran. Hon tog fram mina bästa sidor och skapade vackra minnen. Hon förevigade det bästa med min graviditet. Hon gör sitt jobb helhjärtat och har en fantastisk energi. Kommer alltid välja henne som fotograf, hon är en riktig konstnär.”


Kundrecensioner (svenska och english)

Familj Stoffel

“Vi gjorde en nyföddfotografering hos Letícia och är så nöjda med fotograferingen och hela processen från första kontakt till slutresultat. Letícia är lyhörd, professionell och tog så väl hand om vår son under fotograferingen, hon fick hela familjen att känna sig trygg framför kameran. Vi rekommenderar henne varmt och stort tack återigen för en fin upplevelse!”

01 / 10

Fina ord från Leticia C.


Jag är såååå himla nöjd med Letícia! En san konstnär!

Jag plåtade först min gravidfotografering och detta att jag är van att stå framför kameran men hade svårt att känna mig vacker när jag var gravid då jag gick upp drygt 40 kilo och svullnade till massa. Var då lite obekväm med min kropp fast visste att jag kunde lita på Leticia, hon gjorde mig så bekväm och jag kände mig vacker samt sexig. Hon tog verkligen fram mina bästa sidor och skapade vackra bilder ifrån min personlighet. Efter detta plåtade hon även min förstfödda dotter som var då 12 dagar gammal, det var verkligen otroligt att se Leticia jobba med henne. Inte många som kan jobba med nyfödda och vara så tålmodig, försiktig och verkligen skapa magi. Leticia har en underbar energi och gör så man känner sig trygg och välkommen. Älskar även färgerna hon jobbar med och känner att det är inte det basic man ser överallt utan att bilderna är mer unika. Hade inte valt någon annan för att plåta dessa viktiga bilder och det att jag är väldigt kräsen av mig.


Tack återigen för dessa bilder, känns helt magiskt att kunna spara något sååå fint.


⭐⭐⭐⭐⭐


“Hon brinner mycket för sitt jobb, extremt kreativ, omtänksam, glad och sprudlande. Jag kände mig väldigt speciell och behandlad som VIP. Hennes bilder är meningsfulla i minsta detalj och gav mig de känslor som jag ville prägla i de bilderna.
Hennes arbete går säkert över alla förväntningar, förvånansvärt bättre än du någonsin kan föreställa dig. Jag rekommenderar verkligen.”

Vill du veta mer?

Om nyföddfotografering

Om gravidfotografering

Kontakta fotografen