Alla gravida är gudinnor

och de förtjänar att firas.


Din magisk gravidfotografering i Stockholm

Exclusiva plagg


60+ exklusiva gravidklänningar och accessoarer som du kan välja mellan, de flesta av dem som görs av oss. Du kan förvänta dig mycket originella och enastående outfits som ska få dig att känna som den vackraste gravida kvinnan i världen.

Personlig session


Varje kvinna är unik och så är vår gravidfotografering. Alla detaljer kommer att planeras och anpassas för att dina foton ska representera din personlighet och är vara så vackra som du önskade.

Emotionell riktning


Du kommer att styras hela tiden under sessionen med våra avkopplande övningar och känslomässiga riktningstekniker för att utföra vackra och poetiska poser och ansiktsuttryck.

Professionell redigering


Varje foto kommer att vara försiktigt och professionellt retuscherat så att varje detalj ser perfekt ut. Jag strävar alltid efter att skapa en konstnärlig och magisk känsla i bilden.

Din essens som kvinna fångad i kraftfulla foton

Känn dig bekväm med din kropp och dina kurvor med den här självkärleksupplevelsen.


Varför ha din upplevelse?

Att bli en mamma är en av de viktigaste ögonblicken i en kvinnas liv, och det här dyrbara ögonblicket behöver firas och förevigas i minnen som kommer att vara för evigt.
Jag tror att varje gravid är en gudinna som skapar liv i världen och förtjänar att firas på ett speciellt och unik sätt.
I vår upplevelse ska vi skapa något enastående till dig och berätta din gravidberättelse på ett personligt och vackert sätt.
Du kommer att lyfta din självkärlek och se din kropp på ett nytt sätt.
Det är din tid mamma!


Din upplevelse hos oss

1- Konsultation och bokning


För bokning eller för att få mer information vänligen använd formuläret i slutet av den här sidan. Jag återkommer till dig med svar eller med förslag på datum som passar din graviditet (fotografering mellan 28 och 35 veckor gravid rekommenderas). För att boka betalar du endast fotograferingen (sessionsavgift).

2- Online möte


När vi har ett datum bokat så planerar vi in ett onlinemöte (vanligtvis två veckor innan sessionen). Syftet med mötet är dels att lära känna varandra och för dig att ställa frågor så att du känner dig trygg och lugn inför sessionen. Det är också en chans för mig att ta reda på vem du är som person och vad du har för önskemål så att jag kan anpassa sessionen och ge dig en unik skräddarsydd upplevelse.

3- Sessionen


Vi kommer att träffas på angiven plats för din magisk fotografering. Du behöver inte oroa dig över posering utan njut av din fotoupplevelse och låt mig dirigera dig i poserna. Sessionen varar vanligtvis mellan en och två timmar. Vi kommer byta klänningar och accessoarer under fotograferingen och se till att du känner dig fantastisk och vacker hela tiden.

4- Redigering och leverans


Efter vår magiska session bokar vi din bildvisning möte tills cirka 5 vardagar dagar senare). Under bildvisning ska du få tillgång till ditt bildgalleri för att välja de som du älskar och vill absolut ha och vilka produkter du vill ha med bilderna. När du valt dina bilder och produkter, redigeras de en och en tills de är perfekta och redo att gå in till ditt vackra webbgalleri med digitala bilder i hög upplösning. Detta tar vanligtvis mellan en och två veckor. Dina fotoprodukter kommer de vara klara för dig cirka 3 veckor efter galleriet var levererad.

“Mitt uppdrag är att stärka gravidkvinnan och få dem att känna som huvudpersonerna i deras speciella ögonblick.”

01 / 12

Hej, trevligt att träffas!


Jag är Letícia, 28 år gammal, familjfotograf specialiserad på magiska gravidfoton och barnfoton.

Jag älskar att berätta vackra familjehistorier genom poetiska bilder som blir familjejuveler. Genom mina linser och mina konstskapelser är något unikt födda och vackra stunder fångas.

Jag också älskar att få kvinnor att känna sig speciella och hjälpa dem att se skönheten i sig, genom fotografier och mina designade kläder.

Jag ser fotografi och konst på allting och det som inspirerar mig mest är naturen. Och gud, vad jag älskar svensk naturen! Jag brukar promenera i naturen så jag kan knyta med jorden, få inspiration och hitta nya fina platser också.Vad säger kunderna

Isabelle

“Det här är en helhetsupplevelse jag känner att hennes arbete handlar väldigt mycket om att "embracea" kvinnan och att få henne att känna sig vacker. Det kände jag verkligen att hon fångade, så det var jättekul. Jag kan verkligen starkt rekomendera Leticia. Det var verkligen en annorlunda gravidfotografering. Det var mer än bara en vanlig fotografering.”

01 / 06

Vi skapar konst för ditt hem med dina mest värdefulla minnen.

Fotobox med framkalla bilder i passepartout

Prislista

Fotografering - sessionsavgift

Planerings konsultation
Välkomspaket
1-2 timmar fotografering i studio eller utomhus
Lån av våra exklusiva klänningar, tyger och accessoarer
Personlig bildvisning i studio upp till 7 vardagar efter fotograferingen.

Foton säljs separat under bildvisningen.


1250 sek

Bilder och produkter

Olika paket med redigerade digitala bilder och produkter som tavlor, fotobox och fotoalbum.

Kontakta oss via formuläret i slutet av den här sidan för att få hela prislistan.


från 4000 sek

Smink + Frisyr

Vill du se fantastisk ut och oroa dig inte för någonting?
Du kan inkludera sminkning och frisyr med lyxiga produkter av Anna Flávia Makeup Artist till din fotografering.


1500 SEK

Vi bjuder på 50+ unika klänningar, tyger och accessoarer av alla stilar och färger som är tillgängliga för dig att välja mellan, utan hyreskostnad.


Exempel på exklusiva klänningar som designats av mig till varje klient


01 / 16

Du förtjänar att känna dig fantastisk!


Jag svarar på dina frågor

När ska jag göra min gravidfotografering?

Jag rekomenderar alltid mina klienter att ta sina graviditetsbilder när de är mellan 29 och 35 veckor gravid. Det är den bästa tidpunkten då magen är tillräckligt stor så att den tydligt syns i bilderna. Risken för problem med svullnad, trötthet och smärt är också avsevärt lägre innan vecka 35.

Tips: för att försäkra dig om att du har en bokning under din bästa tid boka senast när du är i vecka 24.

Kan min partner och storasyskon vara med på fotograferingen?

Absolut! Det är ännu mer speciellt när du har din partner och dina andra barn med dig. De borde definitivt vara en del i de minnena.

Vad gör vi om det regnar?

Jag håller alltid koll på väderprognosen och vid risk för regn flyttar vi fram din tid till ett datum som passar dig.

Jag är blyg och inte så fotogenisk. Är det här för mig?

Jag berätta för dig att alla mina klienter kommer till mig och tror att detta är sant för dem. Men du kan på det vackra resultaten vi får att detta inte är sant.
Mitt jobb är att få dig bekväm under hela sessionen och guida dig i hur du ska posera så du inte behöver oroa dig för det.

Hur ska jag välja klänningar?

I planeringsmötet kommer jag lära känna dig bättre och ta fram alternativ som matchar dina önskemål kring färg och passform.

Om du vill så kommer jag även designa någonting nytt för dig baserat på vad du har för smak.

Jag är inte så bekväm i min kropp just nu. Är det här för mig?

Då är det här perfekt för dig! De flesta av mina klienter känner sig lite osäkra kring sina kroppar på grund av förändringar som sker under graviditeten vilket är helt normalt. Med den här upplevelsen kommer du känna dig vacker och ha graviditetsminnen av den bästa versionen av dig.

Hur lång tid tar det för dig att få dina foto?

Ditt webbgalleri med de retuscherade foto kommer levereras cirka två veckor efter att du valt och köpt de foto du vill ha.
Produkter som fotobox, tavlor och album kan ta upp till 3 veckor efter webbgalleri skickades.


Är du redo för din gudinna-upplevelse?

Boka nu!

Var god och lämna ditt info här så återkommer vi till dig genom 24 timmar (48 timmar om helgen).


Letícia Bronzoni Photography

Johan Enbergs väg 23, Solna


+46 73 255 28 32


Jag ser fram emot att fånga dina fantastiska minnena, mamma.

Följa mig på instagram

@leticiabronzoniphotog