Nyföddfotografering

Historien om den nya kärleken i ditt liv

Ett mycket speciellt sätt att fånga de första dagarna av den nya kärleken i ditt liv.Hur funkar det?

Bokning och planering


Först kan du boka sessionens datumet baserad på ditt beräknat förlossningsdatum. Den bästa period är när bebisen är mellan 7 och 14 dagar gammal. För att boka plats,betalar man bara 25% av pakets priset. Resten betalar man på sessionen.

Innan fotograferingsdag vi kommer att ha ett planerings möte där jag kommer att veta mer om dig, din graviditet och din bebis och du kommer att veta mer om mitt jobb, sessionen och hur gör dig och bebisen redo för det. Du ska också bestämma vilka färger och tema du skulle vilja ha för din bebis fotosession.

Fotografering


Fotografering tar cirka 3 timmar. Det beror på att jag respekterar bebis-tiden och komforten och han behöver några pauser för blöjbyten, bli renad, äta, burp och somna igen. Då väntar vi för att han är redo.

Vi fotograferar mellan bebis sover, då kan vi posera hen på olika gulliga sätt och bytta kläder och accessoarer.

Det är ingen stress under sessionen, och prioriteringen är alltid barnets komfort och säkerhet

Efter fotografering kommer föräldrarna att kunna se bilderna direkt och välja deras favorit bilder.

Retusch och leverans


Efter valet av bilderna kommer jag att arbeta på dem på Photoshop för att leverera dem så perfekta som möjligt och i hög kvalitet, redo för delning med din familj via sociala medier.

Bilderna levereras inom 8 arbetsdagar via privat och vacker webbgalleri.

Om föräldrarna har bestämt för produkter som album och tavlor, kommer produkter att utformas och skickas för godkännande och sedan produceras och levereras.

Vad säger mammorna

“Leticia är en av dem underbaraste och snällaste personer som vi har träffat. Vår upplevelse med henne var helt fantastisk. Den tiden vi var hos henne så kände välkomna och trygga då hon är väldigt passionerad av det hon gör... hon är både professionell och behandlar sina kunder med respekt och vänlighet. Bilderna som vi fick av henne var med så fina! Kunde inte vara mer tacksam att det var just hon som tog en av vår dotters första bilderna ❤️”

“En mycket proffsig fotograf som dessutom är väldigt trevlig och hjälpsam. Vi är mycket nöjda och vi rekommenderar verkligen Leticia som fotograf!”

“Så professionell! Mottagandet gav oss en varm och välkomnande känsla. Leticia tog sig tiden att vara med vår son innan hon började fotografera vilket kändes tryggt. Även fast vi hade både bajs och kiss olycka så tog hon det lugnt utan att se det som ett hinder. Vi blev supernöjda med resultatet. Rekommenderar starkt!”

Vem är fotografen?


Hej! Letícia heter jag, trevligt att träffas!

Jag är familjefotograf i Stockholm, specialiserad på gravid, barn och nyföddfotografering, med 3,5 års erfarenhet. I 2021 fick mina foto 3 internationella utmärkelser av Outstanding Maternity Awards.

Jag älskar att fotografera familjeminnen och berätta fina familjehistorier genom mina bilder.


I min studio prioriterar jag bebisens säkerhet och välbefinnande ovanför något annat. Jag är en utbildad nyfödd fotograf och mer än poser och söta kläder, så kommer jag att fokusera på din bebis säkerhet.


Vanliga frågor

När ska man boka nyfödd fotografering?

Om du är gravid efter vecka 30 jag rekommenderar att du boka så snart som möjligt. Då ska vi hitta en ledig datum till dig 1 eller 2 veckor efter din beräknat förlossningsdatum.
Om du redan fick bebisen, kolla med mig om det finns platser kvar och boka strax. Det är bäst att bebisen är yngre än 21 dagar gammal när vi fotar.

Men vad händer om bebis kommer tidigare eller senare än BF datumet?

Ingen problem! Nästan ingen bebis kommer på samma vecka som bf datumet, så jag ALLTID har åtminstone 1 plats per vecka för dig som har bokat nyföddfotograferingen.

Är det säkert att göra nyfödd fotografering?

Om fotografen har rätt utbildning och erfarenhet på nyföddfotografering som har jag då är det säkert. Gör det aldrig med någon som har ingen utbildning, din bebis kan vara i fara!
Jag är utbildad av en av de bästa nyfödda fotograferna i världen och inte bara i posera och fotografiska ämnen, men också barnsäkerhet, förståelse och hantering av bebisens reflexer och reaktioner och även rengöring och före session förberedelse för en säker session.

Vad händer om min bebis kissar eller bajsar under fotograferingen?

Det är helt normalt och det är ingen problem. Alla kläder och props är tvättats precis efter sessionen. Om det händer under sessionen och vi inte är färdiga än, kommer vi bara att torka av bebisen, byta allt och fortsätta! :)

Varför ska bebisen vara äldsta 21 dagar gammal?

Enligt World Health Organization en nyfödd bebis är ett barn under 28 dagar gammal. För fotografering, nyfödda som är under 21 dagar är mer flexibla och sover längre tid, då kan vi gör mer under sessionen och posera bebis på olika poser som en lite äldre bebis kanske skulle inte sova bekväm i.
Det är absolut möjligt att ta nyföddfoton med gulliga poser med bebisar som är till exempel 27 dagar gammal, vi kan bara inte förvänta oss av barnet samma prestanda som en yngre bebis.

Kan vi tar foton med storasyskorna också?

Absolut! Det är alltid gullig när vi skapar foton av ny bebisen med sina syskon, mamma och pappa. Fotografering med syskon och föräldrarna ingår i paketen Bebis och Dröm.

Paket och prislista

Paket Mini

Fotografering i studio (ungefär 2 timmar)
Lån av 2 olika färger/ klädsets
10 digitala bilder i hög kvalitet och perfekt storlek för sociala media.
Professionell redigering på Photoshop.
Personligt webbgalleri med de valda bilderna

Bara nyföddbebisen

4000 :- ink. moms

Paket Bebis

Fotografering i studio (ungefär 3 timmar)
Lån av 3 olika färger/klädsets
20 digitala bilder i hög kvalitet
Professionell redigering på Photoshop.
Personligt webbgalleri med de valda bilderna.

Fotografering med föräldrarna och syskorna ingår.

5500 :- ink. moms

Paket Dröm

Fotosession med 3 olika färger/sets.
30 digitala bilder i hög kvalitet och sociala media storlek.
Professionell retuschering på
Photoshop.
Personligt webbgalleri med de valda bilderna.
Lyxigt FOTOALBUM 20 x 20 cm

Foton med föräldrarna och syskorna ingår.

8500 :- ink. moms

Extra och produkter

Extra redigerade digitala bilder: 250 kr/styck

Fotoalbum 20x20 cm med 24 sidor från 1750 kr/styck

Tavlor i trä från 850 kr/stk (Olika sorter, former och storlekar att välja bland)

priserna ink. moms

Är du redo att boka eller vill du veta mer? Kontakta mig!

Se mer på Instagram och följa oss!