Alla gravida är gudinnor

och de förtjänar att firas.


Din magisk gravidfotografering i Stockholm

Exclusiva plagg


50+ exklusiva gravidklänningar och accessoarer som du kan välja mellan, de flesta av dem som görs av oss. Du kan förvänta dig mycket originella och enastående outfits som ska få dig att känna som den vackraste gravida kvinnan i världen.

Personlig session


Varje kvinna är unik och så är vår gravidfotografering. Alla detaljer kommer att planeras och anpassas för att dina foton ska representera din personlighet och är vara så vackra som du önskade.

Emotionell riktning


Du kommer att styras hela tiden under sessionen med våra avkopplande övningar och känslomässiga riktningstekniker för att utföra vackra och poetiska poser och ansiktsuttryck.

Professionell redigering


Varje foto kommer att vara försiktigt och professionellt retuscherat så att varje detalj ser perfekt ut. Jag strävar alltid efter att skapa en konstnärlig och magisk känsla i bilden.

Din essens som kvinna fångad i kraftfulla foton

Känn dig bekväm med din kropp och dina kurvor med den här självkärleksupplevelsen.


Varför ha din upplevelse?

Att bli en mamma är en av de viktigaste ögonblicken i en kvinnas liv, och det här dyrbara ögonblicket behöver firas och förevigas i minnen som kommer att vara för evigt.
Jag tror att varje gravid är en gudinna som skapar liv i världen och förtjänar att firas på ett speciellt och unik sätt.
I vår upplevelse ska vi skapa något enastående till dig och berätta din gravidberättelse på ett personligt och vackert sätt.
Du kommer att lyfta din självkärlek och se din kropp på ett nytt sätt.
Det är din tid mamma!


Din upplevelse hos oss

1- Konsultation och bokning


För bokning eller för att få mer information vänligen använd formuläret i slutet av den här sidan. Jag återkommer till dig med svar eller med förslag på datum som passar din graviditet (fotografering mellan 28 och 35 veckor gravid rekommenderas). För att boka betalar du endast 25% av fotograferingspaket (se ner för prislistan och paket).

2- Online möte


När vi har ett datum bokat så planerar vi in ett onlinemöte (vanligtvis två veckor innan sessionen). Syftet med mötet är dels att lära känna varandra och för dig att ställa frågor så att du känner dig trygg och lugn inför sessionen. Det är också en chans för mig att ta reda på vem du är som person och vad du har för önskemål så att jag kan anpassa sessionen och ge dig en unik skräddarsydd upplevelse. Efter ett par dagar kommer återkopplar jag till dig med förslag på tema, outfits, plats och tid.

3- Sessionen


Vi möts på angiven plats. Du behöver inte oroa dig över posering utan njut av din fotoupplevelse och låt mig dirigera dig i dina poser. Sessionen varar vanligtvis mellan en och två timmar. Vi kommer byta klänningar och accessoarer under fotograferingen.

4- Redigering och leverans


Efter vår magiska session kan du förvänta dig att få tillgång till ditt galleri för att välja bilder inom 2 arbetsdagar. När du valt dina bilder redigeras de omsorgsfullt en och en tills de är perfekta och redo att gå in till ditt vackra privata galleri med digitala bilder i hög upplösning. Detta tar vanligtvis mellan en och två veckor. Om du beställt några andra fotoprodukter kommer de vara klara för dig mellan 2 och veckor.

“Mitt uppdrag är att stärka gravidkvinnan och få dem att känna som huvudpersonerna i deras speciella ögonblick.”

01 / 13

Hej, trevligt att träffas!


Jag är Letícia, 28 år gammal, familjfotograf specialiserad på magiska gravidfoton och barnfoton.

Jag älskar att berätta vackra familjehistorier genom poetiska bilder som blir familjejuveler. Genom mina linser och mina konstskapelser är något unikt födda och vackra stunder fångas.

Jag också älskar att få kvinnor att känna sig speciella och hjälpa dem att se skönheten i sig, genom fotografier och mina designade kläder.

Jag ser fotografi och konst på allting och det som inspirerar mig mest är naturen. Och gud, vad jag älskar svensk naturen! Jag brukar promenera i naturen så jag kan knyta med jorden, få inspiration och hitta nya fina platser också.Vad säger kunderna

Isabelle

“Det här är en helhetsupplevelse jag känner att hennes arbete handlar väldigt mycket om att "embracea" kvinnan och att få henne att känna sig vacker. Det kände jag verkligen att hon fångade, så det var jättekul. Jag kan verkligen starkt rekomendera Leticia. Det var verkligen en annorlunda gravidfotografering. Det var mer än bara en vanlig fotografering.”

01 / 06

Prislista

Bokning/Fotografering


Konsultation och planeringsmöte
Personlig kläddesign
Fotografering utomhus eller i studio (1-2 timmar)
Lån av exklusiva gravidkläder +
håraccessoarer (upp till 3 klänningar)
Personlig bildvisning (hos oss eller via webbgalleri)
+ Överraskningsgåva

1500 kr inkl. moms

Digitala paketet


Välja bland våra paket med digitala redigerade bilder i hög kvalitet och perfekt storlek till sociala medier, dator och mobiltelefon (2048 x 1365 pixels).
5, 10, 15, 20 eller 25 digitala bilder i
webbgalleri.

från 3000 kr inkl. moms

Kombo paketet


Perfekt alternativ till dig som vill ge liv till dina minnen och spara dem på bästa sättet som finns.

Paket med 5, 10, 15 eller 20 utskrivna bilder i hög kvalitet med passepartout på en lyxig box i vald färg + motsvarande digitala bilder.

från 5000 kr inkl. moms

Smink + Frisyr


Vill du se fantastisk ut och oroa dig inte för någonting?
Du kan inkludera sminkning och frisyr med lyxiga produkter av Anna Flávia Makeup Artist till din fotografering.

1500 SEK

Glöm de vanliga klänningarna som alla andra har på sig. Du är unik och förtjänar att klä dig i exklusiva klänningar.


Här är 50 + unika klänningar och accessoarer av alla stilar och färger som är tillgängliga för dig utan extra kostnad.


Exempel på exklusiva klänningar som designats av mig till varje klient


01 / 16

Du förtjänar att känna dig fantastisk!


Jag svarar på dina frågor

När ska jag göra min gravidfotografering?

Jag rekomenderar alltid mina klienter att ta sina graviditetsbilder när de är mellan 29 och 35 veckor gravid. Det är den bästa tidpunkten då magen är tillräckligt stor så att den tydligt syns i bilderna. Risken för problem med svullnad, trötthet och smärt är också avsevärt lägre innan vecka 35.

Tips: för att försäkra dig om att du har en bokning under din bästa tid boka helst redan vecka 22.

Kan min partner och storasyskon vara med på fotograferingen?

Absolut! Det är ännu mer speciellt när du har din partner och dina andra barn med dig. De borde definitivt vara en del i de minnena.

Vad gör vi om det regnar?

Jag håller alltid koll på väderprognosen och vid risk för regn flyttar vi fram din tid till ett datum som passar dig.

Jag är blyg och inte så fotogenisk. Är det här för mig?

Jag berätta för dig att alla mina klienter kommer till mig och tror att detta är sant för dem. Men du kan på det vackra resultaten vi får att detta inte är sant.
Mitt jobb är att få dig bekväm under hela sessionen och guida dig i hur du ska posera så du inte behöver oroa dig för det.

Hur ska jag välja klänningar?

I planeringsmötet kommer jag lära känna dig bättre och ta fram alternativ som matchar dina önskemål kring färg och passform.

Om du vill så kommer jag även designa någonting nytt för dig baserat på vad du har för smak.

Jag är inte så bekväm i min kropp just nu. Är det här för mig?

Då är det här perfekt för dig! De flesta av mina klienter känner sig lite osäkra kring sina kroppar på grund av förändringar som sker under graviditeten vilket är helt normalt. Med den här upplevelsen kommer du känna dig vacker och ha graviditetsminnen av den bästa versionen av dig.

Hur lång tid tar det för dig att få ditt galleri?

Ditt galleri av foton att välja mellan kommer finna tillgängligt inom max två arbetsdagar och det slutliga galleriet med de retuscherade bilderna kommer levereras mellan en till två veckor efter att du valt de fotografier du vill ha.


Är du redo för din gudinna-upplevelse?

Boka nu!

Om du är redo att boka och vill se vilka datum som är tillgängliga eller om du bara har fler frågor, vänligen fyll i formuläret med din information så återkommer jag till dig inom 24 timmar.


Jag ser fram emot att fånga dina fantastiska minnena, mamma.

Följa mig på instagram

@leticiabronzoniphotog